サンプルメニュー

PARTY SAMPLE MENU

パーティーサンプルメニュー


Q.E.D.CLUBではカジュアルに楽しめるブッフェスタイルと落ち着いてお食事を楽しむ着席コーススタイルのパーティーメニューをご用意しています。

ブッフェスタイル


menu-partyplan1

ベーシックプラン / Basic Plan
~ 全11品 / 11 Kinds ~

水だこのカルパッチョ パルミジャーノ・レジャーノ
Octopus carpaccio
海の幸と季節野菜のサラダタブレ
Salad tabule with seafood & vegetables
スモークサーモン&フレッシュハーブソース
Smoked salmon & fresh herb sauce
イタリア産プロシュート&モルタデッラ盛合せ
Italian prosciutto & mortadella
シュリンプのエスニック風マリネとオーガニックベビーリーフ
Marinated ethnic shrimp with organic babyleaf

ボローニャ風ラザニア
Lasagna
産地より届いた旬のお魚のオーブン焼き アクアパッツァ風
Oven-baked seasonal fish “Acqua pazza”
ミートローフ&パプリカ、オリーブのバスク風
Meatloaf
信玄鶏のディアーブル風 ポムフリット添え
Fried “SHINGEN” chicken with potatos

天然酵母パン
Natural yeast bread

季節のデザート・ブッフェ
Seasonal dessert buffet


※ メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※ 表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

ラグジュアリープラン / Luxury Plan
~ 全13品 / 13 Kinds ~

水だこのカルパッチョ パルミジャーノ・レジャーノ
Octopus carpaccio
海の幸と季節野菜のタブレ プロヴァンス風
Salad tabule with seafood & vegetables
スモークサーモン&フレッシュハーブソース
Smoked salmon & fresh herb sauce
イタリア産プロシュート&モルタデッラ盛合せ
Italian prosciutto & mortadella
鴨胸肉とオレンジのサラダ仕立て ミントの香り
Salad with duck breast & orange

ボローニャ風ラザニア
Lasagna
帆立貝のポワレ ギリシャ風グレック サフランソース
Seascallop poele with Grecque vegetables, saffron sauce
産地より届いた旬のお魚のオーブン焼き ブイヤベース風
Oven-baked seasonal fish “Bouillabaisse”
古代豚のバリエ&シュークルート
Sauerkraut & various recipes of “KODAI” pork
牛ほほ肉のブルゴーニュ風
Stewed beef cheek “boeuf bourguignon”
《QED特製》トリュフソース・ミニハンバーガー
“Q.E.D. specialty” truffle sauce MINI humburger

天然酵母パン
Natural yeast bread

季節のデザート・ブッフェ
Seasonal dessert buffet


※ メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※ 表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

 プレミアムプラン / Premium Plan 
~ 全13品 / 13 Kinds ~
こだわりの料理メニュー グレードUPプラン

フォアグラと有機人参のカクテル
Carrot & foie gras cocktail
真鯛のカルパッチョ キャビアと共に
Carpaccio of sea bream with caviar
スモークサーモン&フレッシュハーブソース
Smoked salmon & fresh herb sauce
イタリア産プロシュート&モルタデッラ盛合せ
Italian prosciutto & mortadella
シュリンプのエスニック風生春巻き ライムの香り
Ethnic spring roll

フロマージュ3種
3 kinds of cheese

本日のパスタ
Today’s pasta

スズキのパイ包み焼き ソースショロン
Sea Bass en croute, sauce choron
北海道産天然帆立とオマールエビのブイヤベース風
Bouillabaisse, HOKKAIDO seascallop & robster

ローストビーフ レフォールの香りと共に
Roasted beef
仔羊のグリエ バイヤルディ風
Grilled lamb

天然酵母パン
Natural yeast bread

季節のデザート・ブッフェ
Seasonal dessert buffet


※ メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※ 表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

オプション アラカルトメニュー / Option A La Carte Menu

※ご要望に応じまして追加可能です。
Please add the following if you would like.


■フレンチ / FRENCH■

キャビアのブリニ 1000yen
Blini of caviar
フロマージュ 500yen~
Cheese
季節のスープ(温製 or 冷製) 500yen
Seasonal soup (hot / cold)
おまかせパスタ 500yen
Pasta
《QED特製》 ミニ・フォアグラ丼 500yen
“Q.E.D. specialty” MINI foie gras bowl

■和食 / JAPANESE■

にぎり寿司 1,500yen~
Sushi
蕎麦 700yen
Soba

■鉄板焼 / TEPPAN-YAKI■

QED特選牛サーロインステーキの鉄板焼 1kg 50,000yen
Specially selected sirloin beef steak “TEPPAN-YAKI“
※500g単位で増量可、1kg=約25名分
It is possible to increase in 500g units. 1kg about 25servings.
シーフードの鉄板焼 1,500yen
Grilled seafood “TEPPAN-YAKI”
ローストビーフ 1,500yen
Roasted beef

※ メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※ 表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

ドリンクプラン / Drink Plan 

~ アルコール フリードリンク付きプラン ~

*** 2,160yen ***
◆フリードリンク(2時間)
赤ワイン・白ワイン・ビール・オレンジジュース・烏龍茶

◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Red/White Wine・Beer・Orange Juice・Oolong tea

*** 3,240yen ***
◆乾杯酒スパークリングワイン(1杯)
◆フリードリンク(2時間)
赤ワイン・白ワイン・ビール・カクテル・ウイスキー・焼酎
・オレンジジュース・ジンジャーエール・烏龍茶

◇Sparkling wine【1 glass per person】
◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Red / White Wine・Beer・Cocktails・Whiskey・Shochu
・Orange Juice・Ginger ale・Oolong tea

*** 4,320yen ***
◆フリードリンク(2時間)
スパークリングワイン・赤ワイン・白ワイン・ビール・カクテル・ウイスキー・焼酎
・オレンジジュース・ジンジャーエール・烏龍茶
※スパークリングワインを
フリードリンクのメニューとして召し上がっていただけます

◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Sparkling / Red / White Wine・Beer・Cocktails・Whiskey・Shochu
・Orange Juice・Ginger ale・Oolong tea

*** オプション Options ***
◆ワインのグレードUP
◆オリジナルカクテル(イベントカラーなどに合わせてご提案させていただきます)
※その他、ご要望・ご予算に応じて様々ご提案させていただきます

◇We can upgrade wines.
Please ask us if you have any requests and questions.

~ 「ランチ限定] Only for Lunch
ソフトドリンクのフリードリンクプラン ~

*** 1,300yen ***
ソフトドリンク フリードリンク(2時間)
◆オレンジ・グレープフルーツ・クランベリー・ジンジャーエール・烏龍茶

◇《Soft Drink》All-You-Can-Drink Menu(2H)
Orange Juice・Grapefruits Juice・Cranberry Juice
・Ginger ale・Oolong tea


※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

着席コーススタイル


menu-partyplan2

着席コース(ランチ / Lunch)
~ 4,700yen ~

サンプルメニュー
Sample Menu

アミューズ・ブーシュ
Amuse

≪前菜 / Appetizer≫
築地《樋長》目利きのマグロをグリエにして スパイス《デュカ》の香り
オーガニックバルサミコ&ブラックオリーブ・ペーストのソースで
TSUKIJI / HICHO grilled tuna flavored with spice “Dukkah”,
Sauce of organic balsamic & black olive paste

≪メイン料理 / Main dish≫
ロゼに焼き上げた仔牛フィレ肉のポワレ ポルト・ブランのソース
フランス産えんどう豆のフランセーズを添えて
Poele of Japanese beef, French celeriac puree & port wine sauce

天然酵母パン
Natural yeast bread

≪デザート / Dessert≫
Q.E.D.パティスリーより季節のスペシャルデザート
Seasonal dessert from Q.E.D. patisserie

コーヒー & 紅茶
Coffee & tea

◆上記コースに追加料金860円にて、
季節のスープを追加することができます。
You can add the above menu seasonal soup for additional charge 860yen.

◆上記アシェットデザートを追加料金1,080円にて、
デザートブッフェに変更することができます。
You can change the above desserts “Buffet style”
for additional charge 1,080~yen.


※メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

着席コース(ランチ / Lunch)
~ 6,200yen ~

サンプルメニュー
Sample Menu

アミューズ・ブーシュ
Amuse

≪前菜 / Appetizer≫
築地《樋長》目利きのマグロをグリエにして スパイス《デュカ》の香り
オーガニックバルサミコ&ブラックオリーブ・ペーストのソースで
TSUKIJI / HICHO grilled tuna flavored with spice “Dukkah”,
sauce of organic balsamic & black olive paste

≪魚料理 / Fish≫
産地より届いた旬魚をシェフのインスピレーションにて
Seasonal fresh fish in style of the chef

≪メイン料理 / Main dish≫
ロゼに焼き上げた仔牛フィレ肉のポワレ ポルト・ブランのソース
フランス産えんどう豆のフランセーズを添えて
Poele of Japanese beef, French celeriac puree & Port wine sauce

天然酵母パン
Natural yeast bread

≪デザート / Dessert≫
Q.E.D.パティスリーより季節のスペシャルデザート
Seasonal dessert from Q.E.D. patisserie

コーヒー & 紅茶
Coffee & tea

◆上記コースに追加料金860円にて、
季節のスープを追加することができます。
You can add the above menu seasonal soup for additional charge 860yen.

◆上記アシェットデザートを追加料金1,080円にて、
デザートブッフェに変更することができます。
You can change the above desserts “Buffet style”
for additional charge 1,080~yen.


※メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

着席コース (ディナー / Dinner) ***
~ 8,300yen ~

アミューズ・ブーシュ
Amuse

北海道産活帆立貝&キャビア、季節野菜のナージュ
《サルデーニャ島マンカ農園》
オーガニックオリーブオイルの香り
Nage sea scallop, caviar & seasonal vegetables
with “Domenica Manca” organic olive oil

季節のポタージュスープ
Seasonal soup

ロゼに焼き上げた国産牛フィレ肉のポワレ
フランス産根セロリのピューレ&ポルト・ブランのソース
Poele of Japanese beef,
French celeriac puree & Port wine sauce

Q.E.D.パティスリーより季節のスペシャルデザート
Seasonal dessert from Q.E.D. patisserie

天然酵母パン
Natural yeast bread

◆上記アシェットデザートを追加料金1,080円~にて、
デザートブッフェに変更することができます。
You can change the above desserts “Buffet style”
for additional charge 1,080~yen.


※メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

着席コース (ディナー / Dinner) 
~ 10,800yen ~

アミューズ・ブーシュ
Amuse

フォアグラのフォンダン仕立て
人参のムースとオレンジの香りと共に
Foie gras & carrot mousse flavored with orange

産地より届いた旬魚をシェフのインスピレーションにて
Seasonal fresh fish in style of the chef

ロゼに焼き上げた国産牛フィレ肉ポワレ
フランス産根セロリのピューレ&ポルト・ブランのソース
Poele of Japanese beef
French celeriac puree & Port wine sauce

Q.E.D.パティスリーより季節のスペシャルデザート
Seasonal dessert from Q.E.D. patisserie

天然酵母パン
Natural yeast bread

◆上記アシェットデザートを追加料金1,080円~にて、
デザートブッフェに変更することができます。
You can change the above desserts “Buffet style”
for additional charge 1,080~yen.


※メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

着席コース (ディナー / Dinner)
~ 12,800yen ~

アミューズ・ブーシュ
Amuse

北海道産ズワイ蟹とアヴォカドのトマトファルシー
紅玉リンゴのジュレ キャヴィアと共に
“ZUWAI” crab cake
with avocado & tomato on apple jelly

季節のポタージュスープ
Seasonal soup

産地より届いた旬魚をシェフのインスピレーションにて
Seasonal fresh fish in style of the chef

ロゼに焼き上げた国産牛フィレ肉&フォワグラのロッシーニ風
フランス産根セロリのピューレ
“Rossini” poele of Japanese beef & foie gras,
French celeriac puree & Port wine sauce

Q.E.D.パティスリーより季節のスペシャルデザート
Seasonal dessert from Q.E.D. patisserie

天然酵母パン
Natural yeast bread

◆上記アシェットデザートを追加料金1,080円~にて、
デザートブッフェに変更することができます。
You can change the above desserts “Buffet style”
for additional charge 1,080~yen.


※メニュー内容は食材の入荷状況、季節で変更する場合がございます。
予めご了承下さいませ。
The above menu is subject to change depending on the season.
※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.

ドリンクプラン / Drink Plan

~ アルコール フリードリンク付きプラン ~

*** 2,160yen ***
◆フリードリンク(2時間)
赤ワイン・白ワイン・ビール・オレンジジュース・烏龍茶

◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Red/White Wine・Beer・Orange Juice・Oolong tea

*** 3,240yen ***
◆乾杯酒スパークリングワイン(1杯)
◆フリードリンク(2時間)
赤ワイン・白ワイン・ビール・カクテル・ウイスキー・焼酎
・オレンジジュース・ジンジャーエール・烏龍茶

◇Sparkling wine【1 glass per person】
◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Red / White Wine・Beer・Cocktails・Whiskey・Shochu
・Orange Juice・Ginger ale・Oolong tea

*** 4,320yen ***
◆フリードリンク(2時間)
スパークリングワイン・赤ワイン・白ワイン・ビール・カクテル・ウイスキー・焼酎
・オレンジジュース・ジンジャーエール・烏龍茶
※スパークリングワインを
フリードリンクのメニューとして召し上がっていただけます

◇All-You-Can-Drink Menu(2H)
Sparkling / Red / White Wine・Beer・Cocktails・Whiskey・Shochu
・Orange Juice・Ginger ale・Oolong tea

*** オプション Options ***
◆ワインのグレードUP
◆オリジナルカクテル(イベントカラーなどに合わせてご提案させていただきます)
※その他、ご要望・ご予算に応じて様々ご提案させていただきます

◇We can upgrade wines.
Please ask us if you have any requests and questions.

~ 「ランチ限定] Only for Lunch
ソフトドリンクのフリードリンクプラン ~

*** 1,300yen ***
ソフトドリンク フリードリンク(2時間)
◆オレンジ・グレープフルーツ・クランベリー・ジンジャーエール・烏龍茶

◇《Soft Drink》All-You-Can-Drink Menu(2H)
Orange Juice・Grapefruits Juice・Cranberry Juice
・Ginger ale・Oolong tea


※表示料金は消費税8%を含み、別途10%サービス料を頂戴しております。
The above prices include 8% tax. 10% service charge is not included.